Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 16 juli 2017

Leden D66 West Betuwe kiezen Ashley Karsemeijer als lijsttrekker

Ashley Karsemeijer

De leden van D66 West Betuwe hebben Ashley Karsemeijer uit Meteren gekozen als lijsttrekker. Met haar hoopt de partij met de herindelingsverkiezingen in november 2018 winst te behalen. “Ik ben dankbaar dat ik het vertrouwen van de leden heb gekregen en ga mij voor 110% inzetten”, aldus een enthousiaste Karsemeijer.

De 29-jarige Karsemeijer werkt als strafrechtjurist in Amsterdam en is sinds 2014 vast commissielid voor D66 Geldermalsen in de commissie grondgebied. Daarnaast zit ze vanaf 2015 in het regiobestuur van D66 Gelderland en volgt ze het tweejarige talentenprogramma van D66, Route66.

Afdelingsvoorzitter en oud-wethouder Annelies Brand laat weten verheugd te zijn met de keus van de leden: “Met deze lijsttrekker is D66 West Betuwe klaar voor de toekomst, wij zien de verkiezingen met vertrouwen tegemoet”. De definitieve kieslijst zal binnenkort door de leden worden vastgesteld.

Als D66 West Betuwe na de verkiezingen een wethouder mag leveren dan is Jan de Geus, de huidige fractievoorzitter in Geldermalsen, kandidaat.