Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 21 mei 2019

D66 in Rivierenland voor D66 in Europa

Met kandidaat voor het Europarlement Rita Braam en kandidaatlid Eerste Kamer Alexandra van Huffelen hebben D66 West Betuwe en D66 Culemborg zondag 19 mei een bezoek gebracht aan het Geofort in Herwijnen. Fortvrouw Willemijn Simon van Leeuwen gaf een rondleiding en vertelde over de totstandkoming van het museum en de plannen voor de toekomst. Rode draad van het verhaal was dat er af en toe iemand met lef moet zijn: kijk naar de gedachte áchter de wet en durf de beslissing te nemen. De wet zelf is soms achterhaald of niet bedoeld voor een bepaalde situatie. D66 West Betuwe is trots op hoe het Geofort op een innovatieve manier onderwerpen als cartografie aan bezoekers overbrengt en daarbij gebruik maakt van het landschap en de omgeving.