Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 15 juni 2021

Rita Boer Rookhuiszen is onze lijsttrekker voor GR2022

Het is officieel: Rita Boer Rookhuiszen is onze lijsttrekker van D66 West Betuwe voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022!

Rita heeft jarenlange ervaring als raadslid en is de huidige fractievoorzitter van D66 West Betuwe.

Rita staat in de lokale en regionale samenleving voor het redelijke en progressieve D66 geluid, dat zij, met de leden van D66 West Betuwe, duidelijk zal laten horen in aanloop naar de verkiezingen en binnen de nieuwe gemeenteraad.

Waarbij de inhoud voorop staat en we als D66 West Betuwe, ondanks verhitte of lastige discussies, respectvol blijven naar anderen. En door daadwerkelijk interesse in mensen te tonen en te zoeken naar wat hen beweegt draagvlak te creƫren voor de veranderingen die nodig zijn. De uitdagingen zijn namelijk groot. Met elkaar kunnen we de klimaatcrisis, de woningnood en de kansenongelijkheid aan en maken we West Betuwe nog mooier.

We laten iedereen vrij, maar niemand vallen.