Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 4 november 2021

Kies de kieslijst

Leden hebben wat te kiezen bij D66 West Betuwe - De kieslijst

Vanaf nu kunnen leden van D66 West Betuwe hun stem uitbrengen op de samenstelling van de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Rita Boer Rookhuiszen-de Joode is eerder door jullie verkozen als lijsttrekker.

De stemming is geopend tot 17 november 2021 om 23.59 uur.

Er hebben zich 15 leden kandidaat gesteld. Deze leden zijn door de Lijstadviescommissie gesproken en op basis van deze gesprekken is een advies uitgebracht door de Lijstadviescommissie. Met deze verkiezing is het mogelijk om kandidaten hoger of lager op de lijst te plaatsen.

Bij de Lijstadviescommissie zijn namen bekend van leden die als lijstduwer door het bestuur onderaan de lijst kunnen worden toegevoegd. Dat betreft twee leden van de verkiezingscommissie (Annelies Brand en Wouter Voshol) en een lid van het bestuur (Simone Jilderda) die vanuit hun functie in de afdeling zich niet verkiesbaar kunnen presenteren.

Woon je in West Betuwe, voel je je D66-er en wil je je keuze kenbaar maken, word dan lid van D66 voor 12 november en maak je keuze.

Thema

Gemeenteraadsverkiezingen 2022

Ons verkiezingsprogramma heeft 25 pagina's, 3 hoofdstukken.
Liever direct naar een onderwerp? Bekijk onze standpunten!

De kern van ons programma is: Goed wonen | Gezonde kernen | Groene groei.
D66 kiest voor goed wonen in levendige ondernemende kernen, met kansen voor iedereen, zorg voor elkaar en maximale vrijheid en veiligheid. Transparant bestuur en dienstverlening dichtbij en op maat.

D66 kiest voor de toekomst van West Betuwe: groen wonen, groen vervoer, groene stroom en droge voeten.

Stem daarom ook 16 maart 2022 D66 West Betuwe!
Kies Durf | Kies Doen | Kies D66

Lees meer