Steun ons en help Nederland vooruit

Secretaris; webmaster, campagne, burgerlid -voorzitter voorbereidende vergaderingen

Ik ben lid van D66 omdat ik vind dat politiek er toe doet en als sociaal liberaal voel ik mij verbonden met de mensen die daar ook vorm aan willen geven. Juist nu eens te meer lijkt alsof het debat sec -de ratio en woorden, belangrijker lijken dan het gevoel -besturen en beleid ontwikkelen. Ik ben D66-er omdat ik ontwikkelingen (of juist het ontbreken ervan) op sommige beleidssectoren zeer bedenkelijk vind en daar ook inhoudelijk mede vorm aan wil geven (op welk niveau dan ook). Ik doe mee in West Betuwe omdat alles dichtbij jezelf begint en omdat je daarmee zichtbaar en bereikbaar kunt zijn voor anderen.

In de raad richt ik me op werk en wonen, op nu en later, op financiën en besturen in alle facetten die onze inwoners aangaan. Niet vanuit de angst dingen kwijt te raken maar vanuit keuzes om dingen mogelijk te maken. Dat wil ik als bijdrage leveren namens Geldermalsen, voor Geldermalsen, en straks voor West Betuwe, daar waar dat nodig is. Gebaseerd op de 5 richtingwijzers, omdat die nu eenmaal voor mij kloppen en passen bij de mensen waar ik verschrikkelijk graag mee samenwerk.

Dankzij uw vertrouwen mocht ik van 2014-2018 een tweede periode als raadslid functioneren. Dankzij het vertrouwen van mijn fractie (en steunfractie) mocht ik voor de tweede maal fractievoorzitter zijn. Daar ben ik trots op en dat koester ik.

 

Commissielid Bestuur&Middelen, vervangend commissielid Grond

Meer van Jan M. de Geus
Kennis is niet om te bezitten, maar om te delen